Behöver du hjälp?040 606 08 03
Camelbak

Camelbak

CamelBak, M.U.L.E, Ryggsäck, 3L, NavyFri fraktSpara 13 %

CamelBak, M.U.L.E, Ryggsäck, 3L, Navy

Cykelryggsäck med plats till det mesta och en vattenhållare på 3 liter
1.299 SEK 
1.499 SEK

 

Camelbak – vattenflaska och ryggsäck med vatten

När man är aktiv är det viktigt att komma ihåg att dricka vatten – och det gäller även när man åker skidor. Camelbak har sett till så att man alltid har vatten till hands. Camelbak uppstod som en idé under ett cykellopp år 1989, där man sällan kunde fylla upp sina vattenflaskor. Camelbaks grundläggare Michael Eidson arbetade inom sjukvården och hittade på ett sätt att kombinera en infusionspåse med en strumpa och därmed var den första vattenblåsan uppfunnen. Sedan dess har konceptet utvecklats och Camelbak har specialiserat sig på att gör vattensystem med vattenbehållare samt traditionella vattenflaskor till den aktiva livsstilen. 

Vattensystem till ryggsäck med Camelbak 

Camelbak används i dag i flera olika sportsgrenar och är populära världen över. Det beror i hög grad på Camelbaks ikoniska design och funktionalitet, som är jättepraktisk att använda när man är aktiv, till exempel när man åker skidor. Camelbak har gjort vattnet tillgängligt utan att man först ska ta upp vattenflaskan ur ryggsäcken. Med vätskesystemet ligger vattnet i en påse i ryggsäcken och därifrån går en plastslang med drickmunstycke äver axeln där den ligger lättillgäng när man blir törstig. Camelbak har inte bara utvecklat ett vätskesystem med drickmunstycke utan även en ryggsäck som är pricken över i. Camelbak ryggsäckar är tilltänkta en aktiv livsstil och anpassade till ryggen med åtskilliga funktioner. 

Camelbak vätskesystem med prisgaranti

Oavsett om du föredrar att ha en ryggsäck med vätskesystem eller en traditionell vattenflaska i ryggsäcken på skidsemestern, så hittar du ett stort urval. Både vattenflaskor och ryggsäckar från Camelbak finns i olika storlekar och färger och hos Skidresor får du alltid dina Camelbak produkter med 100 % prisgaranti. 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 375.000 kunder sedan 2008.